Vivera Sportcoaches

Wij zijn Kirsten Bots en Iris Pruysen; de Vivera sportcoaches voor volwassenen in Zwijndrecht. Als sportcoaches maken we verbindingen tussen verschillende verenigingen, sport- en welzijnsorganisaties op het gebied van sporten en bewegen. Samen met deze partijen maken we het sportaanbod binnen Zwijndrecht voor volwassenen kenbaar.
Daarnaast kijken we waar er wensen en behoeften liggen van bewoners en sportaanbieders op het gebied van sport en bewegen binnen Zwijndrecht. Bij (nieuwe) initiatieven of signalen ondersteunen en begeleiden wij waar nodig.
Ook kunt u advies op maat krijgen voor een passende bewegingsactiviteit die bij uw wensen, behoeften en mogelijkheden past.

Voor ons is het belangrijk dat iedereen ongeacht leeftijd, financiële mogelijkheden en/of eventuele beperkingen moet kunnen participeren op het sportvlak. Het hoofddoel is dat volwassenen in Zwijndrecht meer gaan sporten en bewegen. Sporten en bewegen is gezond, zowel fysiek, psychisch als sociaal. Plezier staat hierbij voorop!

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met ons via de onderstaande gegevens.

Contact

Kirsten Bots & Iris Pruysen
T: 078-6450039
E: viverasportcoach@hattricksport.nl

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen