Vrijwilligershuis Drechtsteden

Zoekt u vrijwilligersvacatures, heeft u interesse in cursussen en trainingen? Dan is het Vrijwilligershuis Drechsteden wellicht wat u zoekt.

Het Vrijwilligershuis Drechtsteden ondersteunt en stimuleert het vrijwilligerswerk in de Drechtsteden. Onze werkzaamheden zijn gericht op vrijwilligers èn organisaties. Het Vrijwilligershuis is een samenwerkingsproject van MEE Drechtsteden en het SSKW (Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk).

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de lokale samenleving. De inzet van vrijwilligers maakt het mogelijk dat er activiteiten plaatsvinden op het gebied van bijvoorbeeld hulpverlening, sport, cultuur, zorg, kunst, ouderenwerk, kerken, natuur of onderwijs. Laten we daarbij niet vergeten: vrijwilligerswerk is gewoon leuk! En verrijkend, voor mens en maatschappij.

Contact

Wilt u persoonlijk advies voor u als (potentiele) vrijwilliger, zoekt u vrijwilligersvacatures of heeft u interesse in cursussen en trainingen? Neem dan contact op met het Vrijwilligershuis Drechtsteden, beschikbaar maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

T: 078 -200 02 23
E: info@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl
W: 
www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl

 

Afbeeldingen

Op de kaart