Zwijndrecht Voor Elkaar

975 keer bekeken

Zwijndrecht voor Elkaar is hét platform voor inwoners in Zwijndrecht die vrijwilligerswerk willen doen en voor organisaties en particulieren die vrijwilligers zoeken. Samen werken we aan een zorgzame en krachtige samenleving in Zwijndrecht. Doet u mee?

Heb je hulp nodig? Dan kun je op Zwijndrechtvoorelkaar eenvoudig een hulpvraag plaatsen. Bijvoorbeeld voor hulp met een klusje in huis zijn, hulp met boodschappen doen of misschien ben je wel op zoek naar een maatje om iets leuks mee te doen.

Wil jij je graag inzetten voor anderen? Eenmalig, iedere week, bij iemand thuis of voor een organisatie? Op Zwijndrechtvoorelkaar vind je eenvoudig het vrijwilligerswerk dat bij jouw wensen past.

Ben jij betrokken bij een (vrijwilligers)organisatie of sportvereniging en wil je hulp vragen of aanbieden via Zwijndrechtvoorelkaar? Dan kun je gratis hulp vragen en aanbieden namens jouw organisatie. Dit kan voor de organisatie of voor een cliënt zijn.

Tenslotte is Zwijndrechtvoorelkaar ook hét expertisecentrum voor vrijwillige inzet in Zwijndrecht. Zowel vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties kunnen, naast de bemiddeling tussen vraag en aanbod, ook bij ons terecht voor professioneel advies, cursussen, praktische ondersteuning en promotie van vrijwillige inzet. De jaarlijkse Beursvloer met vraag & aanbod tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties is ook te vinden op de site.

Vanaf 2019 geeft Diverz uitvoering aan Zwijndrechtvoorelkaar. Het bemiddelen van vraag en aanbod op de 'vrijwilligersmarkt', het bij elkaar brengen van mensen die iets willen doen voor anderen en organisaties die mensen nodig hebben. Dit kan gaan om gewoon vrijwilligerswerk maar ook om de waardering, in de vorm van deskundigheidsbevordering en vrijwilligerspassen. Wij verbinden organisaties om contacten te leggen met elkaar en bieden actuele cursussen en advies op maat.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie.
Neem dan contact op met Melanie Barbier, coördinator Zwijndrechtvoorelkaar:
T: 06-82324084
E: info@zwijndrechtvoorelkaar.nl
W: www.zwijndrechtvoorelkaar.nl

En volg ons op facebook, Instagram en twitter

Afbeeldingen

Cookie-instellingen