Leger des Heils W&G Zuidwest Nederland

438 keer bekeken

Soms is het leven (even) moeilijk en zwaar. Soms zie je geen uitkomst meer uit de vele problemen. Soms is er meer nodig dan jouw omgeving je kan bieden. Het Leger des Heils wil graag een tijdje met je mee lopen om jouw leven weer ‘op de rit’ te krijgen!

Leger biedt begeleiding thuis voor gezinnen, volwassenen en ouderen. Voor mensen met meerdere problemen tegelijkertijd zijn ze er met een vasthoudende en laagdrempelige aanpak: ze kijken naar jouw kansen en toekomst, ze maken samen met jou een plan en beginnen met kleine stappen. Fouten maken mag, ze proberen het daarna met jou gewoon opnieuw. Ze bieden trajecten op (jouw) maat.

 

Dus heb je alles al geprobeerd, dreigt er huisuitzetting of kun je hulp gebruiken in de opvoeding van de kinderen? Schroom niet en bel of mail het Leger des Heils. Ze zijn altijd bereid om met je mee te denken voor een passende oplossing. Ze kunnen meestal snel beginnen.

 

Misschien heb je zorgen over je buren: ouderen die zichzelf verwaarlozen of niet meer buiten komen, stankoverlast doordat een huis vervuild is of een zeer overwoekerde tuin en post die zich ophoopt bij de voordeur. De medewerkers van Grijs Genoeg(en) kunnen worden ingeschakeld om contact te leggen met deze mensen, om langzaam het vertrouwen te winnen en de situatie bespreekbaar te maken. Dus neem vooral contact op als je zorgen hebt over iemand in de buurt, ze denken graag met je mee.

 

In Dordrecht zijn ook verschillende voorzieningen waar mensen wonen die tijdelijk geen eigen woning hebben of niet in een eigen woning kunnen verblijven. Dit kan allerlei oorzaken hebben, financieel, geestelijk of lichamelijk. Of een combinatie van meerdere problemen. Je kunt hier terecht voor beschermd wonen, 24-uurs opvang of de dag en nachtopvang of zorgcentrum De Linde van het Leger des Heils.

Meer informatie

www.legerdesheils.nl/zuidwest-nederland

T: 078-632 07 00

M: atm.zwn@legerdesheils.nl

Adresgegevens

Bezoekadres: Kromhout 110 | 3311 RH Dordrecht

Postadres: Postbus 1028 | 3300 BA Dordrecht

Afbeeldingen